добре дошли в моя уеб сайт

По пълнолуние всички ритуали и магически обичаи носят особен заряд. Тогава и всички заклинания са най-мощни, споделят опита си видни гадатели и врачки. Тъй като тази нощ се очаква да настъпи стопроцентово пълнолуние, възползвайте се с този лесен похват да увеличите своите авоари. Маговете твърдят, че това заклинание е много лесно изпълнимо и е насочен единствено към човека, който го прилага. За да се подготвите за изпълнението на този магичен ритуал напълнете метално канче с вода. Поставете на дъното му сребърна монета, а ако нямате сребърна – може и обикновена. После сложете съда на терасата или на прозореца, но така, че Луната да осветява цялата й повърхност. Когато изгрее пълната Луна, положете двете си ръце върху съда, все едно събирате от лунната светлина. Не забравяйте, че съзнанието ви трябва да бъде отворено и съсредоточено върху ритуала, за да разчитате на успех. Ако всичко сте изпълнили, идва ред на магичните слова: “Любяща Кралице на Луната, прати богатство и разкош, сребро и злато във ръката, туй аз те моля в тази нощ!” Това заклинание се повтаря три пъти в рамките на нощта с пълната Луна. После водата се излива наоколо по земята, желателно е да има пръст, може и в саксиите с балконските ви цветя. Успех и много добри доходи!

____________________________________________________________________________________________________________

КОВЧЕЖЕ ЗА ПАРИ. Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или кутийка от парфюм, или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се "размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл-форма. Има един важен закон в космоенергетиката: "Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате дори малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

____________________________________________________________________________________________________________

РИТУАЛ ЗА ПАРИ. Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от 1 лев и 3 пъти повторете над нея "Отче наш". После 3 пъти повторете заклинанието: "Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин." Носете със себе си монетата един месец, после я похарчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!

____________________________________________________________________________________________________________

МАЛКИ РИТУАЛИ ЗА ПАРИ. Тези малки ритуали за пари съм извършвала неведнъж през магьосническата си младост и бях извънредно доволна от техните резултати. 3 дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която разполагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно! Следващата "операция" е доста сложна, но ако успеете да я осъществите, ще бъде чудесно. Преглеждайте всички банкноти, които минават през ръцете ви, за да видите дали няма съвпадения с вашите инициали и датата ви на раждане. Ако имате късмет и намерите такава, ще станете много богати. Но това не е всичко. Талисманът трябва да бъде зареден. Ритуалът се извършва при нарастваща луна в петък или неделя. Вземете лист хартия и напишете най-заветното си желание, което искате да постигнете с пари. Сложете отгоре банкнотата талисман, около нея поставете в кръг шест свещи и ги запалете. Докато те горят, представяйте си ярко и в цветове нещото, за което мечтаете. Когато свещите догорят, завийте листчето с желанието и банкнотата в малка чиста кърпа, с която сте избърсали лицето си, и ги приберете на скришно. До месец талисманът ще даде резултат. Но и вие не стойте със скръстени ръце и преследвайте мечтата си. Следващите ритуали са изградени върху мисъл-форми. Вече знаете какво значи това.

____________________________________________________________________________________________________________

Лепка. Представете си, че от главата до петите сте намазани с нещо много лепкаво: сладко, мед или лепило. А сега си представете, че отвсякъде: от вън, от тавана, откъм вратата към вас летят пари... Много, много пъстроцветни банкноти, желателно - зелени. И всички тези пари полепват по вас, направо се лепят, и вече са ви покрили от главата до петите. Толкова са много, че е невъзможно да ги преброите... А после ще ги съберете и ще ги сложите, да речем, в гардероба. И отново ставате лепкави...

____________________________________________________________________________________________________________

Листопад. Настанете се удобно във фотьойла, сложете ръцете си върху коленете с длани нагоре и си представете, че отгоре се изсипват пари - много, много пъстри банкноти... Те кръжат като есенни листа и изведнъж в ръката ви пада дебела пачка пари. Почувствайте колко е тежка. Ето още една пачка и още, и още. Парите са тежки, те са много. Благодарете им, че са дошли при вас.

____________________________________________________________________________________________________________

ДРУГ РИТУАЛ ЗА ПАРИ. Във вторник по изгрев слънце в книжно пликче насипете 3 чаени лъжички сол. Поставете пликчето в портфейла при парите. След това се приближете до прозореца, дръжте портфейла с парите и солта между дланите си и 7 пъти прочетете следното: "Нашето дело на раби Божи (тук се казват имената) ще започне, нашата работа ще потръгне, нашата работа в пари ще се превърне и нека тези пари не свършват от днес и навеки. С тези думи заключвам катинар." Ползва се за парични успехи при делови преговори. Ако отивате на среща, от която очаквате да получите печалба, извадете пликчето със солта от портфейла си и го сложете в десният си джоб. След срещата го върнете в портфейла. За всяко ново начинание трябва да правите на ново ритуала с нова сол.

Уеб сайт в alle.bg